Lab of Team Net World

Goedkoop Christian Louboutin Sneakers Verkoop Online, Louboutin Dames Schoenen Nederland

Dit seizoen, Christian Louboutin opgeluisterd een gevarieerde mix van New York Fashion Week start-en landingsbanen met rode zolen creaties, en spijkerde de manicures op Cushnie et Ochs voor de 4e achtereenvolgende seizoen.

De week begon op Cushnie et Ochs, waar de Rivierina 120 bracht extra vrouwelijkheid en sex-appeal van een hip-hop geïnspireerde collectie van strakke, moderne jurken, vol met cut outs en asymmetrie, en nauwsluitend pencil skirts. U wil vind mooi louboutin dames schoenen van online winkel. schoenen Geïntroduceerd in een pastel palet van geel, lavendel, munt, en perzik evenals grafisch zwart-wit, Rivierina trok een ultra-glanzende patent finish. Al wel de 'nieuwe French Manicure,' manicure Alicia Torello geselecteerde Christian Louboutin Dames Schoenen Beauté nagellak in La Favorita en Sevillana, het ontwerpen van een chique, diepe V manicure geïnspireerd door de open rug en blote schouders van de collectie.

Een dag later, Australische ontwerper Dion Lee presenteerde zijn tweede collectie in New York, naar het voorbeeld van begrippen "Raw", "aarde", "Primal" en "Skin". Hoge kwaliteit mode Louboutin Sneakers voor dames. Een meesterlijke technicus met stof, Lee's collectie werd onbevangen in de kern, emoting een zachte sensualiteit, straalt energie en magnetische beweging. Tactile stuks gebouwd met perforatie, in plakken snijden, loops en franje waren allemaal aangevuld met een strappy satijn naakt Gwynitta in twee hiel hoogtes, evenals de omzoomde zwarte Casonovella gezien in de huidige verzamelen.

Een kenner van de cocktailjurk, ontwerper Jenny Packham had een verandering van hart dit seizoen met een collectie die de bevoegdheden van de mannelijke pop iconen Mick Jagger, David Bowie en Nick Cave opgeroepen. Goedkoop christian louboutin sneakers voor u online. Voor een verzameling die het beste van blitse glamrock doordrenkt met avond kleding, een op maat gemaakt muilezel met een vrouwelijke peep-toe en delicate toch edgy gouden ketting detaillering is gemaakt. Wij als de luxe Goedkoop Louboutin sneakers.De stijl liep de baan in goud, zwart en een peachy naakt nappa leder.

De Spring / Summer 2016 seizoen gemarkeerd Christian Louboutin Dames Schoenen's eerste samenwerking met de New Yorkse ontwerper Zac Posen. Presentatie van zijn assortiment, de collectie bracht klassieke couture technieken om heldere, schone dag jurken en daywear comfort voor na-dark dressing. Onze Body Strass, Pigaresille en Pigalle Flats geaard de collectie onverwacht, met slechts een paar looks aangevuld door de t-strap Miss Vroeg 120 in zwart en wit lak.

Het sluiten van New York Fashion Week op een hoge noot, Naeem Khan presenteerde een meesterlijke collectie, die meer dan 600 handen nam om te produceren, van kleurrijk, paisley borduurwerk te fascineren, vloer vegen baljurken en ombre kralen cocktailjurken. Geïnspireerd door zonovergoten tuinen in het zuiden van Frankrijk en de azuurblauwe wateren van Capri, Kahn's collectie vervoerd ons naar een mediterrane paradijs waar Bougainvillea bezaaid witgekalkte muren diende als decor. Speciaal ontworpen Christian Louboutin Schoenen in zilver gespiegeld Specchio leer paste de extravagante uitje van vison Khan's voor Spring / Summer 2016.

Christian louboutin Dames Schoenen